Pravila privatnosti

Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji se nalaze na Internet stranici spektar-digital.hr i koji su korištenjem te stranice prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka tvrtke Spektar Digital.

Spektar Digital kao pružatelj usluga Internetske stranice spektar-digital.hr pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.

Upućuju se korisnici Internet stranice spektar-digital.hr odnosno korisnici koji primaju administrativne poruke i newslettere (u daljnjem tekstu Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Spektar Digital prikuplja i kako ih koristi.

Kupac koji ima bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka može poslati e-mail poruku na adresu tomislav@spektar-digital.hr.

Pristupanjem ili uporabom internetske stranice spektar-digital.hr, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe spektar-digital.hr internetske stranice.

Ovu Izjavu o povjerljivosti, Spektar Digital može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti na spektar-digital.hr Internet stranici. Izmjene izjave o povjerljivosti podataka stupa na snagu odmah nakon objave na Internetskoj stranici spektar-digital.hr.

Maloljetnici mlađi od 14. godina ne smiju koristiti spektar-digital.hr Internetsku stranicu. Spektar Digital ne prikuplja ili zadržava informacije od bilo koga tko je mlađi od 14. godina te stoga ni jedan dio ovih Internetskih stranica nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 14. godina.